2017, het jaar van….

2017, het jaar van…dromen die werkelijkheid geworden zijn!

Een jaar geleden was ik nog met zwangerschapsverlof en in april startte ik als parttime juf en parttime fotograaf. In mei kreeg ik de sleutel van mijn eigen studio en toen ging het hard ! Dit is wat ik wil, hier word ik gelukkig van…het vastleggen van mooie momenten en herinneringen. En in juni besloot ik: ik ga ervoor, nam ontslag als juf en ging mijn droom achterna.

Had je me dit exact een jaar geleden gezegd dan had ik je uitgelachen ! 😂 No way dat ik fulltime fotograaf zou kunnen worden en kijk nu….super trots waar ik nu sta en super trots op iedereen die ik vast heb mogen leggen.

Van vele newbornshoots zoals Joep, Veronique, Fleur, Mats en 2 tweelingen tot het een jaar volgen van kleine Kiki en stoere Hugo.

Van de samenwerking met bedrijf “ik ben mama” waar we een mooie draagshoot voor hebben gedaan tot de cakesmashshoots van Lulu, Liva of Siem.

Van makkelijke shoots zoals de minishoot van Jelle waar het enthousiasme vanaf spatte tot shoots waar ik harder moest werken omdat de kids niet zo graag op de foto wilde.

Van een leuke workshop in de Beekse Bergen die ik gegeven heb aan Nellie tot het Frozenfeestje van Saar.

En van de pure, emotionele en mooie momenten rondom een bevalling, welke ik het afgelopen jaar er 4 heb mogen vastleggen.

Kortom, een BEEzonder jaar waar ik met een warm hart naar terug kijk. Ik wil iedereen bedanken voor de bijzonder mooie en leuke shoots die ik heb mogen doen!

En voor 2018? Staan er zoiezo al 5 bevallingen gepland en 6 cakemashes, staan er momenteel 4 newbornshoots op het punt geboren te worden en heb ik leuke plannen die ik nog wil uitwerken Een Busy Bee!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.