Cakesmash


Vieze handjes en een plakkerig snoetje, bij een cakesmash mag je lekker ‘viezeriken’ met je taart! Het ene kind begint heel keurig en vingertje voor vingertje, het andere kind pakt meteen een hele hand vol of duik er met zijn of haar gezicht in. Het is zo leuk om te zien hoe je kind hierop reageert! En super leuk om foto’s van te maken!

Een cakesmash vindt plaats in de studio. Je geeft (ruim) van te voren aan wat je graag wilt aan achtergronden / kleuren / versiering / thema. Ik zorg voor een mega cupcake in dezelfde stijl. Alles staat klaar als jullie in de studio komen. We kleden het kindje om in het outfit dat je graag wilt en als we allemaal klaar zitten dan zetten we de mega cupcake ervoor. Het feest kan beginnen!

Het eerste pakket is een basisshoot. Puur alleen de cakesmash met een mega cupcake en een selectie van foto’s. Als je graag meer wilt en echt alles erop en eraan dan heb ik daar een speciaal pakket voor, namelijk het all-in pakket. We hebben dan een minishoot voor de cakesmash, de cakesmash zelf en ook een badsplash erna. Overal maken we super mooie foto’s van en hier hoef je niet uit te kiezen, want je krijgt alle bewerkte foto’s digitaal in groot formaat!

Na afloop

Binnen 48 uur bekijk ik alle foto’s en wordt de eerste selectie al gemaakt. Jullie krijgen dan de factuur per mail en ook een eerste preview. Graag zou ik deze preview ook delen op mijn Facebookpagina en deze bevatten dan, ter bescherming van onrechtmatig gebruik door derden, een watermerk en/of logo. Je mag de foto zelf ook gebruiken voor je eigen Facebook.

Als je liever geen foto’s op Facebook wilt dan begrijp ik dit uiteraard ook.

Binnen maximaal 3 weken, na betaaldatum, is de shoot klaar.

Kleine selectie van cakesmashshoots: