Vieze handjes en een plakkerig snoetje, bij een cakesmash mag je lekker ‘viezeriken’ met je taart! Het ene kind begint heel keurig en vingertje voor vingertje, het andere kind pakt meteen een hele hand vol of duik er met zijn of haar gezicht in. Het is zo leuk om te zien hoe je kind hierop reageert! En super leuk om foto’s van te maken!

Let op! Een cakesmash bij Bee beautiful fotografie vindt altijd plaats op een buitenlocatie. Een outdoor cakesmash!

We overleggen samen wat we als decoratie doen en wat jullie kleine aantrekt. Ook mag je je wensen doorgeven voor de taart. Ik werk samen met “Sweettable4you” uit Tilburg en heb ervaren dat heel veel mogelijk is!

Op de dag maken we eerst een paar foto’s vooraf. Dit mogen een paar gezinsfoto’s zijn of foto’s van jullie ‘bijna jarige’ alleen. Daarna voegen we de taart toe aan de setting en gaat het cakesmashen beginnen! 

Maar met een outdoor cakesmash ben ik toch weergebonden? 

Ja dat klopt en daarom doe ik in de winter geen cakesmashshoot. Of je moet een super mooie binnenlocatie weten, maar daar zitten vaak extra kosten aan verbonden vanwege de huur. 

Wat als het op de shootdag regent? Heel simpel: dan verzetten we. Dit beslissen we 48u van te voren ivm de bestelling van de taart. Wil je het er toch op gokken en blijkt het weer toch niet goed te zijn? Dan kunnen we alsnog verzetten maar reken ik wel de taart als extra kosten door.

Dit is tevens zo bij afmelding vanuit jullie kant ivm ziekte – als we 48u van te voren de shoot al verzetten dan blijven de kosten gelijk. Word je kleine onverwachts ziek of komt er iets tussen? Dan reken ik de kosten van de extra taart wel door.

Een mooie samenvatting van de cakesmash van Jolie. Zo geeft het je een goed beeld wat een outdoor cakesmash in kan houden!

We zijn gestart met een ministoot vooraf, even spelen in het zand. En daarna uiteraard smashen bij de tipi en een ‘naked cake’ met roze zwaan.

En hoe leuk is het dan om op het einde met het hele gezin aan te vallen!