Kids en gezin op locatie

.

Kinderen zijn van nature bijzonder mooi, onschuldig en puur. Wanneer ze in een bepaalde omgeving zijn dan gaan ze op avontuur en ontdekken ze de wereld om hen heen. Dit is erg mooi om vast te leggen. Kinderen worden zo snel groot, maak de herinnering tastbaar!

,

Bij ‘bee beautiful fotografie’ heb je altijd goed-weer-garantie én goed-humeur-garantie! Het eerste spreekt voor zich, maar heb jij goed-humeur-garantie???

Klopt!

Laten we voorop stellen: het lukt veeeeeel vaker om mooie, grappige, spontane foto’s te maken dan alleen huilende foto’s. Maar soms is het niet anders.

Dan vindt jullie kleine meid of ventje het gewoon echt te spannend, zit hij of zij niet lekker in zijn vel, komt er wellicht een griepje aan of iets en huilen ze veel. Ik ben juf van origine met een hele trukkendoos en ontzettend veel geduld, maar als ik aanvoel dat ik geen complete galerij heb geschoten dan maken we kosteloos een nieuwe afspraak! Ik vind het belangrijk dat je terugkijkt naar de foto’s en je zegt: ja, dat is mijn kind! Zo zien we haar of hem het vaakst! En niet: mmmmmm hij had zijn dag niet.

Maar wat ook vaak ook het geval is: dan lijkt het alsof de shoot niet goed ging. Maar dan heb ik de mooie/leuke momentjes tussendoor allang geschoten – de minilachjes, de eigenwijze snoetjes of de sprankelende ogen. Twijfel je? Gewoon aangeven en dan laat ik het je zien op de camera. Geen probleem!E

Echte aanraders voor buitenlocaties zijn:

  • de Loonse en Drunense duinen bij restaurant ‘de Roestelberg’ in Kaatsheuvel

Een diverse locatie waarbij je in 1 shoot een combi kunt maken tussen foto’s in een mooie grote boom, foto’s met een wijds uitzicht in het zand, foto’s met wat groen op de achtergrond en in de zomer ook veel heide. Ook is er de mogelijkheid om het water op te zoeken. De Kaatsheuvelse ijsbaan ligt er dicht in de buurt.

  • Bosch en Duin

Eveneens de Loonse en Drunense duinen maar nu bij Udenhout. En deze optie is ook voor mensen die slecht ter been zijn een hele mooie optie. Met de rolstoel kunnen we heel ver komen en dan moet je nog een 20tal stappen zetten om te kunnen starten met de shoot.

  • het bos bij het pannenkoekenhuis te Dorst

Dit is een locatie waarbij ik een vaste looproute heb. We starten met bospaden en lopen daarna, via een kleine speeltuin, door naar de zandvlakte.

  • het gebied van Surae

Vroeger was Surae een bekend recreatiegebied. Tegenwoordig hebben ze er veel weggekapt, maar het is nog steeds een mooie locatie. Je hebt hier 2 opties: parkeren bij de Beum en 10 minuten lopen tot het grote water of parkeren aan de andere kant en meteen het bos instappen waarna we een klein deel water kunnen doen. De complete route is zo’n 5 km.

  • het bos tegenover de oude Hespel te Dongen

Deze locatie is zeer geschikt voor klanten die niet ver willen lopen maar wel  in een korte tijd veel variatie willen. We hebben hier een zandvlakte, klimbomen, bospaden en als je iets verder wilt: een watertje.

  • ’t Quirijnstokpark in Tilburg Noord

Afgelopen jaar in mijn persoonlijke top 3 van favoriete locaties gekomen. Deze locatie is bij uitstek handig voor rolstoelen of kinderwagens omdat het allemaal verhard is. In het park zijn vele mooie bomen, zeer mooie doorkijkjes met water en zelfs een bruggetje waar een diversiteit van foto’s gemaakt kan worden.

  • Spoorzone in Tilburg bij het station

Als je houdt van industriële foto’s met graffiti, oude treinrails, trappetjes en karakter dan is deze locatie hier heel geschikt voor.

Als je de voorkeur hebt voor een shoot in het weekend dan is mijn advies tijdig te boeken (zeker een half jaar eerder). Mijn werkdagen zijn: maandagochtend, dinsdag tot 15u, donderdag tot 15u en om het weekend op zaterdag/zondag. 

Na afloop

Binnen 48 uur bekijk ik alle foto’s en wordt de eerste selectie al gemaakt. Jullie krijgen dan de factuur per mail en ook een eerste preview. Graag zou ik deze preview ook delen op mijn Facebookpagina en deze bevatten dan, ter bescherming van onrechtmatig gebruik door derden, een watermerk en/of logo. Je mag de foto zelf ook gebruiken voor je eigen Facebook.

Als je liever geen foto’s op Facebook wilt dan begrijp ik dit uiteraard ook.

Binnen maximaal 3 weken, na betaaldatum, is de shoot klaar.

Héle kleine selectie van alle shoots in de afgelopen jaren: