Wat bijzonder: jullie zijn zwanger. Van harte gefeliciteerd! Over een aantal maanden mogen jullie je kleintje verwelkomen in deze wereld. Maar voordat het zo ver is wil je graag je prachtige dikke buik vastleggen. Je vergeet, na de geboorte, zo snel hoe mooi je zwanger was. Maar niet als je de mooie herinnering laat vastleggen met een fotoshoot! Een zwangerschapsshoot kan alleen óf samen met je partner en grote broer(s) of zus(s).

Een zwangerschapsshoot doe ik op een mooie buitenlocatie naar keuze. Wat dacht je van de mooie bospaadjes of de prachtige kleuren van de paarse heide? Een shoot in de mist van de ochtend, of juist tijdens het gouden uurtje in de avond? Maar ook een ‘milkbath’ of lifestyleshoot behoort zeker tot de mogelijkheden. 

Tips

  • De zwangerschapsshoot vindt doorgaans plaats tussen 34 en 36 weken omdat je buik dan nog mooi rond is. Maar kijk goed naar jezelf: wordt het zwaar, voel je je niet meer zo fit of vind je het gewoon fijn om eerder dan 34 weken te komen? Je bent van harte welkom!
  • Voorkom knellende kleding ruim een uur voor de shoot. Wil je bijv strapless op de foto doe je bh bandjes dan al ruim te voren naar beneden. 
  • Tijdens de fotoshoot komen de handen vaak in beeld. Mijn advies is om aandacht te besteden aan je nagels.
  • Neem gerust accessoires mee zoals echofoto’s, mutsjes, bloemen, knuffels, schoentjes of dingen met bijvoorbeeld een roze of blauw kleuraccent.
  • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Neem ook gerust een extra kledingstuk mee. Trek vooral aan waar je je mooi en prettig in voelt! Dat straal je namelijk uit

Tijdens de zwangerschapsshoot mag je ook gebruik maken van mijn speciale jurken. Ik heb de keuze uit:

Patricia heeft prachtige zwangerschapsfoto’s van mij gemaakt. Ze had een grote roze rok die ik mocht lenen tijdens de shoot. Mijn dochter vond het geweldig om haar mama zo te zien en wilde zelf ook een prinses zijn.

Zo gezegd, zo gedaan. Patricia had ook een mooie rok voor haar en met haar engelengeduld en passie voor het vak heeft zijn de mooiste foto’s gemaakt.

Ze stelt je op je gemak, is geduldig en professioneel. Ik kan haar alleen maar onwijs aanbevelen!! De newborn shoot gaan we ook zeker bij Bee Beautiful doen!!

Review van Esther

Hele kleine selectie van de zwangerschapsshoot die ik gedaan heb in de voorbijgaande jaren:

Een zwangerschapsshoot is niet alleen mogelijk op een buitenlocatie. Hoe leuk is het om deze bijzondere periode vast te leggen in je eigen huis? Meer uniek dan dat kan de shoot niet worden!