Echte aanraders voor buitenlocaties zijn:

De Loonse en Drunense duinen bij restaurant ‘de Roestelberg’ in Kaatsheuvel

Mijn absoluut favoriete locatie! Al heb je 10 shoots hier, ik kan ervoor zorgen dat het 10x andere foto’s zijn. Het gebied is zo divers: het zand, groen van de bosrand, bomen om in te klimmen, de heide in de zomer. Maar ook is er de mogelijkheid om het water op te zoeken. De Kaatsheuvelse ijsbaan ligt er dicht in de buurt.

Bosch en Duin

Eveneens de Loonse en Drunense duinen maar nu bij Udenhout. En deze optie is ook voor mensen die slecht ter been zijn een hele mooie optie. Met de rolstoel kunnen we heel ver komen. Dan moet je nog een 20tal stappen zetten om te kunnen starten met de shoot met het mooiste uitzicht dat je ooit hebt gezien! En het mooie? We blijven binnen een straal van 50 meter voor de gehele shoot.

Het gebied van Surae

Vroeger was Surae een bekend recreatiegebied. Tegenwoordig hebben ze er veel weggekapt, maar het is nog steeds een mooie locatie. Je hebt hier 2 opties: parkeren bij de Beum in Dorst en 10 minuten lopen tot het grote water of parkeren aan de andere kant en meteen het bos instappen waarna we een klein deel water kunnen doen. De complete route is zo’n 5 km. Deze locatie kan alleen geboekt worden met het luxe pakket ivm de hoeveelheid tijd die ervoor gereserveerd moet worden.

Het bos tegenover de oude Hespel te Dongen

Deze locatie is zeer geschikt voor klanten die niet ver willen lopen maar wel  in een korte tijd veel variatie willen. We hebben hier een zandvlakte, klimbomen, bospaden en als je iets verder wilt: een watertje.

Natuurtuin Kandoel in Dongen

Een openbare binnentuin in Dongen welke goed onderhouden wordt. Het heeft een mooie variatie tussen water en veel velden met wilde bloemen (kleur is seizoensafhankelijk).

’t Quirijnstokpark in Tilburg Noord

Deze locatie is bij uitstek handig voor rolstoelen of kinderwagens omdat het allemaal verhard is. In het park zijn vele mooie bomen, zeer mooie doorkijkjes met water en zelfs een bruggetje waar een diversiteit van foto’s gemaakt kan worden.

Zijn dit de enige opties? Nee ZEER ZEKER niet. Laat het gerust weten als je een andere locatie wilt, want dan gaan we daarheen.

Daarnaast hebben we ook een tweetal binnenlocaties maar deze kunnen alleen gebruikt worden met extra bijbetaling. Het gaat om de fabriek in Dongen of een mooie kas in Breda.