Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden per 1 januari 2019

Gegevens

Bedrijfsnaam: Bee beautiful fotografie

Website: www.beebeautifulfotografie.nl of www.facebook.nl/beebeautifulfotografie

Email: patricia.van.beurden@gmail.com

Contactadres: Marga Klompélaan 140, 5122 BL Rijen

Studioadres: Dongenseweg 18 in Rijen

Algemeen

Bee beautiful fotografie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. De verantwoording van de kinderen blijft altijd bij de ouders liggen.

Bee beautiful fotografie behoudt het recht informatie op de site wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden te wijzigen. Indien de fotoshoot reeds geboekt is, gelden de eerdere tarieven en afspraken.

Bij het boeken van de shoot gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. De shoot is geboekt zodra Bee Beautiful fotografie akkoord heeft gegeven dat het in de agenda staat.

De foto’s op de website zijn eigendom van Bee beautiful fotografie en mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming.

Bee beautiful fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de website (of facebook/instagram) of het gebruik van (beeld)informatie die op de website of social media worden verstrekt.

Bee beautiful fotografie is niet aansprakelijk voor afdrukken die elders zijn gedaan bij andere bedrijven dan die van de fotografe. Klachten over kleur / compositie ten gevolge van deze afdrukken bij derden worden niet in behandeling genomen.

Bee beautiful fotografie bewaart de bewerkte foto’s van de shoot voor 3 maanden. Daarna worden deze verwijderd. Bee beautiful fotografie is niet aansprakelijk wanneer door overmacht deze foto’s al eerder verloren gaan. Denk aan brand, diefstal, computercrash.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

De geldigheid van de cadeaubon staat erop geschreven. Na deze datum vervalt de waarde van de cadeaubon. De klant is zelf verantwoordelijk om tijdig een shoot in te plannen zodat de shoot voor deze datum valt.

De shoot

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor Bee beautiful fotografie en de klant beide goed uitkomt. In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden afgezegd door fotograaf of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de shoot besloten.

Na de shoot wordt de betaling binnen 24 u voldaan, contant of via bankoverschrijving (met uitzondering van een geboortereportage welke binnen 14 dagen voldaan wordt).

De foto’s

Na de fotoshoot zal de online galerij voor de klant klaarstaan binnen 3 weken na betaaldatum.

Er worden geen onbewerkte orginele foto’s geleverd. Voor alle nabestellingen gelden tarieven. De nabestellingen worden pas geleverd na betaling. Bee beautiful fotografie blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciele) bedrijven zonder toestemming van Bee beautiful fotografie.

Privacy

Zie hiervoor de pagina ‘ privacyverklaring’