Lifestyle

o

Zo klein

Zo kwetsbaar

Zo bijzonder mooi

En zo ontzettend lief

Bij een lifestyleshoot fotografeer ik jullie kindje en het gezin in de eigen omgeving – jullie huis. Dit is een ongedwongen, niet geposeerde shoot waarbij ik pure dagelijkse momenten vastleg. Denk bijvoorbeeld aan het badje, knuffelen op de bank, intiem momentje tijdens het voeden of het slapen in het eigen wiegje. Maar ook is er ruimte voor iets meer geposeerde foto’s met grote broer of zus / jullie gezin of alleen papa en mama met de kleine. Maar telkens in jullie huis als decor, geen achtergronden, geen poespas maar puur zoals het is.

Daarnaast maak ik ook vele foto’s van de baby alleen: op het grote bed / in het wiegje / op de bank of een speelkleed. En details worden zeer zeker ook niet vergeten: een voetje, een handje, een pruillip of wimpertjes.

En tot slot is er ook oog voor de omgeving en leg ik ook het moment van die dag vast: de slingers die hangen, de beschuit met muisjes die gesmeerd worden, de kleertjes in het kamertje of het knuffeltje op de commode. Ik laat me leiden door jullie gezin, jullie huis en vooral: jullie baby.

Een lifestyleshoot is puur, ontspannen en mooi. Een tastbare herinnering aan de kraamtijd. Een serie van die bijzondere eerste tijd samen bij jullie thuis, een herinnering voor altijd vastgelegd.

De shoot kan gedaan worden vanaf dat het kindje thuis en op een moment dat je dat fijn vindt. Wil je het als de kraamhulp er is of juist als het weer rustig is in huis? Prima! Wil je het na een maand? Ook goed! Alles is mogelijk.

Reserveren

Als je graag een lifestyleshoot wilt laten maken wanneer je kindje geboren is dan adviseer ik dit tijdig te reserveren. Ik noteer dan je uitgerekende datum en wanneer de kleine geboren is plannen we een exacte datum / tijdstip. Nog geen plaatsje vastgelegd en net bevallen? Voel je vrij om te informeren of er toch nog een gaatje in de agenda is. Wanneer je baby geboren is, stuur je een berichtje. We prikken dan een datum.

Na afloop

Binnen 48 uur bekijk ik alle foto’s en wordt de eerste selectie al gemaakt. Jullie krijgen dan de factuur per mail en ook een eerste preview. Graag zou ik deze preview ook delen op mijn Facebookpagina en deze bevatten dan, ter bescherming van onrechtmatig gebruik door derden, een watermerk en/of logo. Je mag de foto zelf ook gebruiken voor je eigen Facebook.

Als je liever geen foto’s op Facebook wilt dan begrijp ik dit uiteraard ook.

Binnen maximaal 3 weken, na betaaldatum, is de shoot klaar.

Impressie van een lifestylereportage