Bij een lifestyleshoot fotografeer ik jullie kindje en het gezin in de eigen omgeving – jullie huis. Dit is een ongedwongen, niet geposeerde shoot waarbij ik pure dagelijkse momenten vastleg. Denk bijvoorbeeld aan het badje, knuffelen op de bank, intiem momentje tijdens het voeden of het slapen in het eigen wiegje. Maar ook is er ruimte voor iets meer geposeerde foto’s met grote broer of zus / jullie gezin of alleen met papa en mama. 

Daarnaast maak ik ook vele foto’s van de baby alleen: op het grote bed / in het wiegje / op de bank of een speelkleed. En details worden zeer zeker ook niet vergeten: een voetje, een handje, een pruillip of wimpertjes.

En tot slot is er ook oog voor de omgeving en leg ik ook het moment van die dag vast: de slingers die hangen, de beschuit met muisjes die gesmeerd worden, de kleertjes in het kamertje of het knuffeltje op de commode. Ik laat me leiden door jullie gezin, jullie huis en vooral: jullie baby.

Een lifestyleshoot is puur, ontspannen en mooi. Een tastbare herinnering aan de kraamtijd. Een serie van die bijzondere eerste tijd samen bij jullie thuis, een herinnering voor altijd vastgelegd.

De shoot kan gedaan worden vanaf dat het kindje thuis en op een moment dat je dat fijn vindt. Wil je het als de kraamhulp er is of juist als het weer rustig is in huis? Prima! Wil je het na een maand? Ook goed! Alles is mogelijk.

 

Lifestyleshoot van Emma

Lifestyleshoot van Scotlynn

Lifestyleshoot van Siem

Foto’s van diverse lifestyleshoots bij elkaar