Wie staat er achter de camera? Ook wel leuk om te weten toch!

Mijn naam is Patricia, trotse mama van Sterre (2013) en Mees (2016). Ik startte mijn loopbaan als leerkracht voor het jonge kind. Vele jaren voor de klas gestaan, maar fotograferen was mijn grote passie. Toen mijn dochter werd geboren kocht ik ‘een echte camera’ met maar 1 doel: het vastleggen van alle momenten! Herinneringen op foto’s zetten, want die tijd.. ppfff die gaat zo hard! Ondeugd maakt zo snel plaats voor wijsheid; twee staartjes verdwijnen; een gebit waar de voortand mist is zo weer opgevuld; waar blijft de tijd?

Herinneringen vastleggen wil ik voor iedereen doen! Dit moment even op pauze zetten, dit moment vastleggen voor altijd. Een heerlijke ochtend of middag vol vrolijkheid met mooie foto’s als gevolg. Dat is toch super tof dat dit mijn werk mag zijn!?

In de loop van de jaren heb ik me gespecialiseerd in kinderfotografie en na jaren in een studio heb ik recentelijk besloten alleen nog maar buitenshoots te doen. Ik fotografeer met veel enthousiaste, passie en geduld jullie prachtige kinderen!

Woorden die omschrijven wie ik ben – ‘ gewoon voor de leuk’:

Energiek, oog voor detail, sushi, autodidact, ambitieus, de zon, efteling, vlinders, flexibel, chaotisch, trots!

Zie ik jullie binnenkort?

Veel liefs,

Patricia