Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden per 1 januari 2018

Gegevens

Bedrijfsnaam: Bee beautiful fotografie

Website: www.beebeautifulfotografie.nl of www.facebook.nl/beebeautifulfotografie

Email: patricia.van.beurden@gmail.com

Contactadres: Marga Klompélaan 140, 5122 BL Rijen

Studioadres: Kreitenmolenstraat 149a in Udenhout

 

Algemeen

Bee beautiful fotografie kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

Bee beautiful fotografie behoudt het recht informatie op de site wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijdens de wijzigen. Indien de fotoshoot reeds geboekt is, gelden de eerdere tarieven en afspraken.

Bij het boeken van de shoot gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

De foto’s op de website zijn eigendom van Bee beautiful fotografie en mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming.

Bee beautiful fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de website (of facebook) of het gebruik van (beeld)informatie die op de website of facebook worden verstrekt.

Bee beautiful fotografie is niet aansprakelijk voor afdrukken die elders zijn gedaan bij andere bedrijven dan die van de fotografe. Klachten over kleur / compositie ten gevolge van het afdrukken worden niet in behandeling genomen.

Bee beautiful fotografie bewaart de bewerkte foto’s van de shoot voor 6 maanden. Daarna worden deze verwijderd. Bee beautiful fotografie is niet aansprakelijk wanneer door overmacht deze foto’s al eerder verloren gaan. Denk aan brand, diefstal, computercrash.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

De geldigheid van de cadeaubon staat erop geschreven. Na deze datum vervalt de waarde van de cadeaubon. De klant is zelf verantwoordelijk om tijdig een shoot in te plannen zodat de shoot voor deze datum valt.

 

De shoot

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor Bee beautiful fotografie en de klant beide goed uitkomt. In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden afgezegd door fotograaf of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de shoot besloten.

Na de shoot wordt de betaling binnen 24 u voldaan, contant of via bankoverschrijving (met uitzondering van een geboortereportage welke binnen 14 dagen voldaan wordt).

 

De foto’s

Na de fotoshoot zal de online galerij voor de klant klaarstaan binnen 3 weken.

Er worden geen onbewerkte orginele foto’s geleverd. Voor alle nabestellingen gelden tarieven. De nabestellingen worden pas geleverd na betaling. Bee beautiful fotografie blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s. Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciele) bedrijven zonder toestemming van Bee beautiful fotografie.

 

Privacy

Bee beautiful fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of openbaar maken.