Familie

.

Hoe leuk is het om een keer de hele familie vast te laten leggen? Ooms / tantes / opa / oma / alle kleinkinderen. Of misschien een grote groep vriendinnen / vrienden / collega’s / studenten of…… ? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Grote groepen (vanaf 7 personen – volwassenen of kinderen) zijn altijd op een buitenlocatie omdat ik in mijn studio niet voldoende mogelijkheden heb hiervoor.

.

Echte aanraders voor buitenlocaties zijn:

  • de Loonse en Drunense duinen bij restaurant ‘de Roestelberg’ in Kaatsheuvel

Een diverse locatie waarbij je in 1 shoot een combi kunt maken tussen foto’s in een mooie grote boom, foto’s met een wijds uitzicht in het zand, foto’s met wat groen op de achtergrond en in de zomer ook veel heide. Ook is er de mogelijkheid om het water op te zoeken. De Kaatsheuvelse ijsbaan ligt er dicht in de buurt.

  • Bosch en Duin

Eveneens de Loonse en Drunense duinen maar nu bij Udenhout. En deze optie is ook voor mensen die slecht ter been zijn een hele mooie optie. Met de rolstoel kunnen we heel ver komen en dan moet je nog een 20tal stappen zetten om te kunnen starten met de shoot.

  • het bos bij het pannenkoekenhuis te Dorst

Dit is een locatie waarbij ik een vaste looproute heb. We starten met bospaden en lopen daarna, via een kleine speeltuin, door naar de zandvlakte.

  • het gebied van Surae

Vroeger was Surae een bekend recreatiegebied. Tegenwoordig hebben ze er veel weggekapt, maar het is nog steeds een mooie locatie. Je hebt hier 2 opties: parkeren bij de Beum en 10 minuten lopen tot het grote water of parkeren aan de andere kant en meteen het bos instappen waarna we een klein deel water kunnen doen. De complete route is zo’n 5 km.

  • het bos tegenover de oude Hespel te Dongen

Deze locatie is zeer geschikt voor klanten die niet ver willen lopen maar wel  in een korte tijd veel variatie willen. We hebben hier een zandvlakte, klimbomen, bospaden en als je iets verder wilt: een watertje.

  • ’t Quirijnstokpark in Tilburg Noord

Afgelopen jaar in mijn persoonlijke top 3 van favoriete locaties gekomen. Deze locatie is bij uitstek handig voor rolstoelen of kinderwagens omdat het allemaal verhard is. In het park zijn vele mooie bomen, zeer mooie doorkijkjes met water en zelfs een bruggetje waar een diversiteit van foto’s gemaakt kan worden.

  • Spoorzone in Tilburg bij het station

Als je houdt van industriële foto’s met graffiti, oude treinrails, trappetjes en karakter dan is deze locatie hier heel geschikt voor.

Als je de voorkeur hebt voor een shoot in het weekend dan is mijn advies tijdig te boeken (zeker een half jaar eerder). Mijn werkdagen zijn: maandagochtend, dinsdag tot 15u, donderdag tot 15u en om het weekend op zaterdag/zondag. 

We maken foto’s van vele verschillende combinaties, bijvoorbeeld: kleinkinderen bij elkaar, opa en oma samen, alle kinderen, het hele gezin, broers en zussen en ga zo maar door. Een complete shoot dus!

0

Na afloop

Binnen 48 uur bekijk ik alle foto’s en wordt de eerste selectie al gemaakt. Jullie krijgen dan de factuur per mail en ook een eerste preview. Graag zou ik deze preview ook delen op mijn Facebookpagina en deze bevatten dan, ter bescherming van onrechtmatig gebruik door derden, een watermerk en/of logo. Je mag de foto zelf ook gebruiken voor je eigen Facebook.

Als je liever geen foto’s op Facebook wilt dan begrijp ik dit uiteraard ook.

Binnen maximaal 3 weken, na betaaldatum, is de shoot klaar.

0

Kleine selectie van de foto’s van afgelopen jaren: