100 dagen content

.

Je hebt een goedlopend bedrijf, een mooie website en ook Facebook en Instagram staat. Misschien is je website een vaststaand feit – een site waar weinig veranderingen gedaan worden. Dit is bij veel sites het geval, maar bij Facebook of Instagram is dat niet mogelijk. Daar wil je, het liefst, iedere dag nieuwe content plaatsen. Een foto, een sfeer, een quote, een verhaal en ga zo maar door. Er is veel variatie mogelijk, maar je valt al snel terug op dezelfde teksten en foto’s. Foto’s die je wellicht zelf gemaakt hebt van je producten of afbeeldingen die je op google gevonden hebt. Kan dit anders? Ja natuurlijk! Ik kan je helpen!

Of misschien herken je je meer in de volgende situatieschets:

Je staat aan de start van een eigen bedrijf. Maanden ben je bezig geweest met het maken van concrete plannen, je hebt je ingeschreven bij de kvk en via vrienden en familie komen de eerste klanten. Beetje bij beetje vult je Facebookpagina. Een webadres heb je al aangemaakt, maar verder dan de tekst met zelfgemaakte foto’s ben je nog niet. En nu wil je verder: die klanten trekken die je bedrijf groter gaan maken – de onbekende mensen in de omgeving. De klanten die je bij je komen vanwege je mooie site / vernieuwende Facebookberichten. Maar, hoe kom je aan mooie foto’s en aan vernieuwende content voor social media? Ik heb de oplossing!

Twee verschillende bedrijven, klein of wat groter, maar beide met dezelfde vraag: is er iemand die mij kan helpen bij het maken van mooie foto’s / content voor website en social media? En ja hoor, dat kan zeker. Lees snel verder.

Het doel

Het maken van 100 posts voor Facebook en/of Instagram. Unieke posts met foto’s van jouw bedrijf. Denk aan foto’s van je producten, van jezelf aan het werk, portretfoto’s, sfeerbeelden, het interieur van je zaak, maar ook seizoensgebonden posts, quotes en misschien wel kleine filmpjes. Allen ondersteunt met persoonlijke foto’s.

Werkwijze

Ik start met me te verdiepen in je bedrijf. Dit doe ik door je website en social media goed door te nemen. Daarna plannen we een gesprek in waarin ik je vragen ga stellen, waar we samen gaan brainstormen over de posts/foto’s die je zou willen. Uiteraard heb ik van te voren al een overzicht gemaakt met mogelijke content welke we bespreken en aanvullen.

Daarna maken we afspraken: hoe nu verder. Het kan zijn dat we de 100-dagen-content op 1 dag schieten, maar het kan ook zo zijn dat ik een paar keer terug moet komen. 1 dag shooten is inclusief, de andere keren zijn tegen een meerprijs in verband met extra uren. De shootdagen zijn wel altijd binnen een korte tijd zodat ik daarna aan de slag kan met het bewerken / vormgeven van de 100-dagen-content. Op die manier kan je snel aan de slag!

Uiteraard zijn de foto’s jouw eigendom, dat wil zeggen: als je ze voor meerdere doeleinden wil gebruiken zoals flyers etc, dan is dit akkoord. Ook mag je de foto’s meerdere dagen gebruiken zodat je er een heel jaar (of langer) je Facebook me kan vullen.

Investering

De all-in prijs van de 100-dagen-content is € 450 excl btw.

Dit is inclusief

  • Startgesprek waarin we samen praten over je bedrijf en brainstormen over de content
  • De uitwerking van de 100-dagen-content
  • De shootdag waarop we de diverse foto’s maken
  • De nabewerking van deze beelden en het vormgeven van de content
  • De 100 foto’s ontvang je in groot formaat én in kleiner formaat voor social media

De kosten van extra shootmomenten is € 30 per uur (excl btw)

Liever een 50-dagen-content ipv 100? Dat kan! Het grote voordeel hieraan is dat je hiermee iedere seizoen een mooie database kunt aanleggen. De all-in-prijs van de 50-dagen-content is € 300 excl btw.

Wil je ieder seizoen een 50-dagen-content-shoot? Dan komt het totaal op € 1.100 excl btw.

In februari heb ik een oproep gedaan waarin ik op zoek was naar een bedrijf om samen aan de slag te gaan met dit nieuwe concept. Mijn keuze is gevallen op 2 totaal verschillende bedrijven. Momenteel ben ik bezig met de ‘brainstormfase’ en zodra de 100-dagen-content beelden klaar zijn, zal ik deze hieronder plaatsen.

Wat je nu ziet? Een deel van de 100-dagen-content van mijn eigen bedrijf!

Everything Sweet

Everything Sweet Café bevindt zich in het hart van Rijen en serveert meer dan koffie en chocolade. Verse thee, sappen, fruitwater, smoothies, taarten en verantwoorde lekkernijen prijken op onze menukaart. Net als de ambachtelijke lunch met mooie biologische desembroden. De producten zijn met zorg uitgezocht en worden met aandacht bereid. Neem plaats op het terras, een comfortabele fauteuil in onze gezellige huiskamer of aan de leestafel. Weinig tijd? Bestel een koffie of thee to go!

Kleine impressie welke al gemaakt is. De rest komt spoedig na de volgende reportage!