Workshop

0

Fotograferen is super leuk! Het leert je anders kijken naar de wereld, meer oog te hebben voor details. Het prikkelt je creatieve brein om iets moois te maken en zeker niet onbelangrijk: het zorgt voor een mooie herinnering die jij voor altijd vastlegt in een foto.

Misschien ben je net papa of mama geworden en heb je een nieuwe camera gekocht om je kleine meid of vent vast te leggen? Of misschien heb je je camera al jaren, maar fotografeer je altijd in de automatische stand? Misschien heb je al een goede basiskennis maar lukt het je niet dit in de praktijk op een goede manier toe te passen? Of misschien ben je al jaren hobbyfotograaf en wil je nu de stap zetten naar professioneel fotograaf?

Wat je achtergrond / wat je reden / wat je ervaring ook is: het maakt niet uit! Een workshop bij mij is altijd één op één en sluit volledig aan bij jou! Als juf van oorsprong heb ik ruime ervaring in het maken van lesstof op niveau, het uitleggen van zaken op wel honderd manieren als dit nodig is en bezit ik over een dosis geduld. Stap voor stap help ik je bij je ‘vraag’ en stap voor stap zul je merken dat je steeds meer vertrouwen krijgt en steeds meer plezier in het fotograferen. Want nogmaals: fotograferen is super leuk!

Ik ben meerdere workshops aan het uitwerken en zodra deze pagina online is, zal ik dit delen op mijn Facebookpagina. 

De volgende workshops komen online:

  • Fotograferen voor beginners
  • Newbornfotografie in diverse vormen
  • Basiscursus ‘bewerken in photoshop’
  • Theorie rondom geboortefotografie

Wil je alvast informatie? Neem gerust contact op.