Kinderen / gezin

 

Children see magic because they look for it

Kinderen zijn van nature bijzonder mooi, onschuldig en puur. Wanneer ze in een bepaalde omgeving zijn dan gaan ze op avontuur en ontdekken ze de wereld om hen heen. Dit is erg mooi om vast te leggen. Kinderen worden zo snel groot, maak de herinnering tastbaar!

Bij ‘bee beautiful fotografie’ heb je altijd goed-weer-garantie én goed-humeur-garantie! Het eerste spreekt voor zich, maar heb jij goed-humeur-garantie???

Klopt!

Laten we voorop stellen: het lukt veeeeeel vaker om mooie, grappige, spontane foto’s te maken dan alleen huilende foto’s. Maar soms is het niet anders.

Dan vindt jullie kleine meid of ventje het gewoon echt te spannend, zit hij of zij niet lekker in zijn vel, komt er wellicht een griepje aan of iets en huilen ze veel. Ik heb een hele trukkendoos en ontzettend veel geduld, #jufvanorigine, maar als ik aanvoel dat ik geen complete galerij heb geschoten dan maken we kosteloos een nieuwe afspraak! Ik vind het belangrijk dat je terugkijkt naar de foto’s en je zegt: ja, dat is mijn kind! Zo zien we haar of hem het vaakst! En niet: mmmmmm hij had zijn dag niet.

Maar wat ook vaak ook het geval is: dan lijkt het alsof de shoot niet goed ging. Maar dan heb ik de mooie/leuke momentjes tussendoor allang geschoten – de minilachjes, de eigenwijze snoetjes of de sprankelende ogen. Twijfel je? Gewoon aangeven en dan laat ik het je zien op de camera. Geen probleem!

 

Op locatie

Wanneer je een fotoshoot voor of met je kinderen wilt dan kan dit zowel in de studio als op locatie. Een locatie kan bijvoorbeeld een bepaald bos zijn. Echte aanraders zijn:

 • het Wandelbos te Tilburg – bos / grote brug / water
 • het bos bij het pannenkoekenhuis te Dorst – zand / bos / heide
 • het gebied van Surae – grote watervlakte / zand / bos
 • het bos tegenover de oude Hespel te Dongen – grote zandvlakte / bos / klein watertje
 • de Loonse en Drunense duinen – veel zand, maar ook een bos / water stuk indien we iets verder lopen
 • ’t Quirijnstokpark in Tilburg Noord – ‘bos’ / water / mooie brug
 • Spoorzone in Tilburg bij het station – industriële foto’s met graffiti / wagon / oude rails
 • het bos in Oosterhout – bos met smallere paadjes / grasveld / water
 • Maar ook een speeltuin en de Efteling zijn mooie locaties!

We spreken af bij het parkeerterrein en lopen samen een rondje door het gebied. We kletsen, spelen en ontdekken. We maken er een gezellige, ontspannen route van. Ondertussen houd ik mooie plekjes / mooi lichtval / mooie momenten / mooie blikken in het oog en maak veel foto’s. Soms nemen we even de tijd voor echt geposeerde foto’s, maar we laten het ook ‘gewoon gebeuren’.

In de studio

Het is in Nederland helaas niet het hele jaar zonnig en daarom is het ook mogelijk om een shoot in de studio te doen. Óf je voorkeur gaat zoiezo uit naar de studio: het is allebei mogelijk.

Ik heb een ruime daglichtstudio in Udenhout. Je hebt de ruime keuze uit diverse achtergronden: van hout tot een egale kleur, van een stenen muur tot een thematische achtergrond. Als je een shoot in de studio boekt, ontvang je per mail een PDF met de verschillende achtergronden. Je kiest hiervan één achtergrond en op de dag van de shoot zorg ik dat alles netjes klaarstaat.

Een studioshoot met (eventueel meerdere) kleine kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 zijn moeilijk te sturen. Het is belangrijk om te weten dat ik ruimschoots de tijd neem. Door middel van allerlei trucjes en spullen stel ik de kinderen op hun gemak en hebben we plezier. We praten, we spelen en tussendoor maak ik foto’s. En mocht het echt niet lukken? Geen probleem, dan mag je kosteloos nog een keer terugkomen.

Gezinnen

Naast alleen foto’s van de kinderen kunnen we uiteraard ook foto’s maken van het hele gezin! Gezinsfoto’s kunnen ook zowel binnen als op locatie gemaakt worden.

 

Na afloop

Binnen 48 uur bekijk ik alle foto’s en wordt de eerste selectie al gemaakt. Jullie ontvangen dan een eerste preview. Graag zou ik deze preview ook delen op mijn Facebookpagina en deze bevatten dan, ter bescherming van onrechtmatig gebruik door derden, een watermerk en/of logo. Je mag de foto zelf ook gebruiken voor je eigen Facebook.

Als je liever geen foto’s op Facebook wilt dan begrijp ik dit uiteraard ook.

Binnen maximaal 3 weken is de shoot klaar. En dan?

 • Je ontvangt van mij een wachtwoord
 • Je gaat naar de website en dan ‘bekijk je foto’s’
 • Je klikt op een foto van de shoot
 • Wachtwoord invoeren en het kiezen kan beginnen

De betaling van de shoot gebeurt direct na de shoot of binnen 24 uur.

 

Héle kleine selectie van alle shoots in de afgelopen jaren:

OP LOCATIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IN DE STUDIO – diverse achtergronden mogelijk